Asiakaspalaute

Kanssamme olet aina asiantuntijan matkassa!

Lue matkapalautetta asiakkailtamme:


 

 

Matka Englannin mysteerimaisemiin oli tosi hyvä. Opas osasi asiansa, sekä asiakkaan fyysisten (wc-tauot) että henkisten tarpeiden (mukava historiallinen katsaus päivittäin eri teemoista) kannalta. Port Isaacin ja ehkä Stonehengen tienoilla olisi voinut viipyä pitempään. Joka tapauksessa matka oli myös ilmojen suhteen sekä majoituksen kannalta hyvä. Lomalinjan palvelut ovat edukseen.

Tuulikki H.
 

Hieno matka, hyvin suunniteltu ja mielenkiintoinen ohjelma. Superhyvä paikallinen opas Sylvia McQuinn, joka todella asiantuntevasti kertoi niin Irlannin historiasta kuin nykypäivästäkin. Hän myös hoiti kaikki matkaan liittyvät asiat loistavasti. Retkibussin kuljettaja oli myös todellinen asiakaspalvelija. Lomalinjat pitäkää heistä ”kiinni”. Samoin matkanjohtajat osasivat ”hommansa” hienosti. Mahtavaa!

Esko L. - Liikenne- ja kulttuurimatka Irlantiin
 

Sopivasti ohjelmaa, sopivasti omaa aikaa. AIVAN IHANA OPAS: Gabriella Reviczki :) Luonnollisen ystävällinen, huolehtivainen. Riksa-ajelu aivan mahtava! Hyvä hotelli. Oli hyvä todeta, että ilmoituksenne slogan ”Meillä palvelee ihminen” piti paikkansa. Olin ensimmäistä kertaa teidän matkalla, toivottavasti en viimeistä!

Raija S. - Budapestin kevät
 

Nyt on pakko antaa palautetta. Oltiin marttojen kanssa Pariisin matkalla. En ole koskaan saanut niiiiiin hyvin hoidettua järjestelyä. Opas oli sikaihana Helena Koskenranta-Boncoueur, suorastaan häkellyttävä, kävelevä tietosanakirja – miten ihminen voi muistaa niin paljon historiasta. Kaikki oli kohdallaan, ruoka ja linja-autot, metrolipuista puhumattakaan. Ei voinut mistään moittia, todella hyvin järjestetty matka. En unohda koskaan – sydämeni jäi Pariisiin, sen historia ja kaikki asiat sai tuntemaan sisäistä rakkautta Pariisiin. Suuri kiitos kuuluu Helenalle.

Riitta H. - Marttojen matka Pariisiin
 

Todella loistavasti kaikki tehty, matka oli aivan unelma. Kaikki toimi, retket, erityisesti opas Helena ja ruoka kaikissa ravintoloissa, joissa söimme, oli aivan fantastista. Kyllä kannatti lähteä, oli todella hintansa arvoinen. Yksi päivä olisi voinut olla lisää tuossa lopussa sellaiseen omatoimiseen tutustumiseen kaupunkiin ja nimenomaan lopussa, kun paikat alkoivat jo hahmottua ajeltuamme ympäri kaupunkia Helenan kanssa. Kiitos.

Marja L. - Marttojen matka Pariisiin
 

Matka ei enään paremmaksi voi tulla! Räätälöity matka Suomesta Chongqiin, sieltä ”ala-Tiibettiin” Lijiangiin vanhaa rakennus- kulttuuria katsomaan, bussilla Jade Dragon vuoristoon tutustumaan. Seuraava kohde Shangri-la, Tiikerinloikkarotkon kautta, maisemat huikeat, kirjojen kuvat kalpenevat todellisessa tilanteessa. Jakki-härät, pienet mustat siat, lampaat, vuohet käyskentelevät rauhassa tien vieressä. Paikallislentokoneella Guiliniin Kuminngin kautta, kuuluisat karsti-vuoret hallitsevat maisemaa. Ruokohuilu luola lumoaa valaistuksineen. ym, ym. Li-joen risteily yksi monista kohokohdista, vesipuhvelit joen rannalla, paikallisväestö omissa askareissaan. Youngzhoussa pari päivää, turisteja paljon. Xian`niin lentokoneella, pää kohteenamme Terracotta armeija, katsomisen arvoinen kohde. Kaupunki iso, parissa päivässä ei kerkiä kaikkea nähdä ja omaksua, ”påå pyörällä” kotiin Suomeen matkaa sulattelemaan. Ruuat hyviä, samoin hotellit. Suuri kiitos oppaallemme Marja-Leenalle, hän tekee työtään antaumuksella, auttaa matkalaisia heidän pienissä pulmissa.

Raija K. - 19.09.-02.10.2014 Räätälöity matka.
 

Dresdenin osuus matkasta OK, mutta Berliini oli tässä turha, aikaa isoon kaupunkiin oli liian vähän, senkin ajan olisi voinut olla Dresdenissä ja katsoa sen kunnolla. Olisi hyvä, jos opastuksia ei tarvitsisi kääntää, paljon informaatiota hukkuu, kun opas ei ole asiantuntija, kuten kohteen omat oppaat nyt olivat. Bussimatkoja olisi voinut hyödyntää paremmin kuin mitä nyt tehtiin. Ruoat ja hotellit olivat hyviä ja Dresdenin hotelli sijainniltaan erinomainen.

Tarja K. - Dresden- Berliini 2014
 

Kiintoisa matka, joskin tarvittaisiin pari lisäpäivää. Hakalan perheelle parhaat kiitokset opastuksesta ja kenttämuonituksesta, joka tuli miellyttävänä yllätyksenä. Länsilinjojen Lauri Paavilainen toimi mallikaasti ajomestarina. Raili ja Pekka

Pekka A. - Puola ja itäinen Saksa
 

Loistava matka huippu oppaan johdolla. Kiitos vielä kerran. Tack för en fantastisk resa.

Maj-Britt S. - Peking
 

Mahtava risteily Tallinnaan Reino Helismaan tunnelmissa, lisää tällaisia!

Sirkka P. - H:ki Tallinna
 

Il Piastrino: Erittäin hyvä paikka maalauskursseille, ystävällinen isäntäväki, ainakin päärakennuksen huoneet mukavia, viihtyisiä ja siistejä. Hyvä ruoka. Maikki Haapalan opetus erinomaista ja asiantuntevaa, hyvin kannustavaa. Varsinaista maalausaikaa olisi saanut olla ehkä enemmän, toisaalta tietysti ympäristön historia on kuvataiteessa erittäin merkittävä, mikä puoltaa retkien tekemistä. Vincin museon ja kylään tutustumisen voisi tehdä samalla retkellä. Varasin matkan netistä, olen ollut Lomalinjan matkoilla ja maalausleireilla aiemmin ja kaikki on toiminut hyvin. Yölennot ovat tietenkin ikäviä, mikäli ei asu Helsingissä ja on vielä pitkä ajomatka kotiin.

Ulla T. - Akvarellikurssi Toscanassa
 

Risteily oli kaikin puolin onnistunut. Matka oli hyvin organisoitu, kohteet ja luennot olivat mielenkiintoisia, ohjelmaa oli riittävästi. Kiitos kaikille! Hyvää syksyn jatkoa…

Helena S. - Jokiristeily Pietarista Moskovaan
 

Rainy April meil oli in Paris, ei haitannut se meitä - siis siitä viis, meidät Kaarina opetti tavoille hyville, mukana meidän ne leviää monille kylille, siis kiitos kaunis kuuluu Kaarinalle, hyvien tapojen vaalijalle.

Tuntematon matkailija
 

ET-lehden matka onnistui, vaikka ryhmät olivat niin isot ettei oppaan kaikkia selostuksia kuullut. Palvelut pelasivat hyvin ja esitelmät olivat kiinnostavia. Risuja täytyy antaa luvatuista tansseista, sillä oudon kitaramusiikin tahdissa ei pysty tanssimaan, liikuntaa olisi illalla tarvittu. Lomalinjalla on tarjolla riittävästi matkoja, joista voi valita mieleisensä.

Veijo S. - Jokiristeily Pietarista Moskovaan
 

Kivaa oli ohjelma. Hauskaa tekemistä. Hyvää ruokaa. Matka oli vain liian lyhyt.

Poika, 12 v. - Lontoo ja Harry Potter
 

Tarinoitten lukeminen oli kivaa, samoin tietokilpailut. Hienot hotellit. Tuntui turvalliselta.

Iiris Y. 10 v. - Lontoo ja Harry Potter
 

Asiantuntijaopas oli paras! Meidän onnemme, että ryhmä oli pieni. Minne seuraavaksi? Marja-Leenan matkassa vaikka mihin!

Pirjo J. - Peking
 

Opas oli todella miellyttävä ja Aasian osaava.

Kirsti S. - Xian–Peking
 

Asiantuntijaopas Jannikalle sylillinen ruusuja.

Helena T. - Etelä-Afrikka
 

Kurssi ja opettaja, erittäin hyvä +++++. Paikka (Varallo) ja hotelli, erittäin hyvä ja sopiva tälle kurssille +++++

Riitta R. ja Mirjam M. - Piemonte, maalaus
 

Ihastuttava kohde, maalauksellinen. Pieni mukava ryhmä. Erinomainen opettaja.

Kimmo M. - Tsekki, Cesky-Krumlov, akvarellikurssi
 

Opas loi miellyttävän, rennon ilmapiirin. Vierailukohteet olivat todella upeita ja hyvin valittuja. Kohteet sopivat hyvin matkan teemaan, olivat maalauksellisia. Kohteiden isäntäväki oli molemmissa paikoissa ystävällistä, vieraanvaraista ja kohteliasta. Täyden kympin matka. Kiitos!

Heli K. - Saarenmaa, opettajana Mika Törrönen, Akvarellikurssi
 

Olin mieheni kanssa Budapestiin matkalla. Valitsimme matkan vertaillen muiden matkanjärjestäjien vastaavien matkojen ohjelmia. Tämä tuntui kaikkein kiinnostavimmalta. Matka ylitti odotuksemme.

Hellevi K. - Budapestin kevät
 

Kaikki pelasi erittäin hyvin. Opas Leena Knuuttila oli historian tietosanakirja. Viehättävä ihminen. Teki työnsä sydämellä.

Kirsti A. - Toscana
 

Matkan opas Päivi Romu oli erittäin hyvä opas. Hän kertoi ilmeikkäästi ja asiantuntevasti retkemme kohteista ja toimi muutenkin erittäin hyvin. MAHTAVA OPAS. KIITOS.

Aila E. - Ikuinen Rooma
 

Ylitti kaikki odotukset, etenkin Irlannin oppaamme Sylvia McQuinn!

Erkki E. - Irlanti
 

Opas oli loistava, laajat tiedot historiasta, kulttuurista, yhteiskunnasta jne. Miellyttävä persoona. Hoiti myös hienosti tilanteen, kun yksi matkalainen joutui käymään sairaalassa

Katja L. - Yorkshire
 

Rahalle sai todella täyden vastineen! Kiitos! Kiitos, että on toimisto, jossa palvelee asiantunteva ihminen.

Jussi R. - Yorkshire, Sydämen asialla
 

Viehättävät hotellit, erinomainen opas ja mainio kuljettaja!

Eva P. - Englanti (mysteerimaisemat eli kiertomatka)
 

Haluan kiittää onnistuneesta matkastani Vehreä Yorkshire, Sydämen asialla -maisemiin. Palvelu oli loistavaa, sain paljon asiantuntevaa tietoa ja kaikki toimi erittäin hyvin. Matka vastasi odotuksiani ja enemmänkin.

Lea S. - Yorkshire, Englanti
 

Eliisa Niinimäki oli todella ammattitaitoinen opas. Aarno Cronvallin oopperainfot antoisia ja lisäsivät oopperoiden nautintoa.

Pirjo W. - Musiikkimatka, Puccini-festivaali
 

Erinomainen sota- ja kulttuurihistorian tuntemus. Matka vahvisti huomattavasti suomalaisille tärkeää itäisen Euroopan historian ja kulttuurihistorian tuntemusta.

Eino M. - Puola ja entinen Itä-Preussi
 

Matka oli monipuolinen ja informatiivinen. Oppaat olivat asiantuntevia ja historian tietoa tuli runsaasti. Kuljettaja oli mukava ja ajoi turvallisesti.

Juha S. - Puola ja entinen Itä-Preussi
 

Olimme iloisesti yllättyneitä ja tyytyväisiä koko matkaan. Palvelu laivalla ja kaikki järjestelyt toimivat loistavasti. Matka oli hauska ja piristävä.

Hilkka K. - Laatokka-Ääninen
 

Matka oli mielenkiintoinen. Ohjelma oli hyvin rakennettu. Sopivasti sotahistoriaa ja välillä vähän kevennystä.

Marja V. - Normandia
 

Ilmari Hakala oli todella hyvä opas. Ahkera puhuja, tietoa paljon. Kaikki hyvin järjestetty. Aikataulut piti.

Soile K. - Karjalankannas
 

Ruusut Sampo Ahtolle, Jyrki Härköselle ja Pirkko Mäkiselle; erinomaiset ja mielenkiintoiset aiheet, erittäin hyvä esitys.

Arja V. - Jokiristeily Moskovasta Pietariin
 

Loistava risteily. Kaikki toimi. Henkilökunta oli erittäin ystävällistä.

Marja-Liisa S. - Jokiristeily Moskovasta Pietariin
 

Opas Hajni Kiss, erinomainen! Super kerta kaikkiaan. Todella poikkeuksellinen.

Aila V. - Kroatian saaristo
 

Laivan henkilökunta täyskymppi.

Väinö V. - Laatokan ja Äänisen risteily
 

Pelkkiä ruusuja. Ja paljon!

Hannele K. - Kroatian saaristo:
 

Suurkiitokset ja lämmin halaus erinomaiselle asiantuntijaoppaallemme Maria Rantaselle. Iloinen, paneutuva, tietävä ja kaikkien pitämä!!!

Tiina R. - Hurtigruten
 

Ruusuja hyvistä esiintyjistä ja selkeästä palvelusta.

Marja U. - Viihdettä- ja terveyttä -risteily
 

Tosi hieno matka. Laiva ja palvelu olivat tosi hyviä. Hienot konsertit, erityisesti kirkkokonsertti. Todella mahtavat maisemat. Hienoa tulla laivalla Budapestiin.

Hanne L. - Lumoava Tonava
 

Sain innostuksen pilatekseen ja aion jatkaa ryhmässä. Meillä oli myös sopivan kokoinen ryhmä ja sain monta ystävää.

Raija B. - Pilatesta ja vaellusta (Ronda, nyt sopii esim. Teneriffan matkan yhteyteen)
 

Santiago de Compostela -matkamme oli onnistunut. Ei yhtään sadepäivää! Kaikki sujui hyvin, järjestelyt, aikataulut, kuljetukset. Hyvä tiimi ja rakentava yhteishenki. Loistava kuljettaja ja opas Pekka K.

Toini ja Veikko L. - Santiago de Compostela, pyhiinvaellus
 

Matka oli hyvin järjestetty. Tuntui, että olimme turvassa koko ajan. Pekka Katainen oli mainio vetäjä ryhmälle.

Maija-Liisa J. - Santiago de Compostela, pyhiinvaellus
 

Matka oli tosi hyvin järjestetty, aikataulut pelasivat ja hotellit olivat tasokkaita. Erityisen kiitoksen haluan antaa oppaallemme Veronikalle. Hän oli miellyttävä oma itsensä ja kuuntelin mielenkiinnolla hänen kertomuksiaan sekä historiasta että nykypäivästä näissä kolmessa maassa.

Arja V. - Tonavan helmet